Team MMKH Putten
STEUN ONS Tussenstand € 24.518,47
Tussenstand € 24.518,47 STEUN ONS
tot DH18
DAGEN UUR MIN. SEC.

Megazoete opbrengst

Geplaatst op 1 mei 2018 Megazoete opbrengst

Wat was het een mooi Koningsfeest in Putten met een megazoete opbrengst van 827,67!!!!!!!!!!

MMKH-teamlid Paul Hoksberg en zijn crew hebben flink wat suikerspinnen gemaakt op Koningsdag. Reken zelf maar uit hoeveel dat er zijn geweest: de opbrengst gedeeld door 2. De spinnenmakers hadden dan ook einde middag een zoet laagje gekregen.

Suikerspinactie

Iedereen die op Koningsdag een spin heeft gekocht, bedankt. Wat ook dit bedrag komt weer ten goede aan onderzoek naar een medicijn voor Duchenne.

Lees meer

Boerenmaand Nijkerk: 819,10 euro!

Geplaatst op 1 mei 2018 Boerenmaand Nijkerk: 819,10 euro!

Elk jaar is Boerenmaandag in Nijkerk een feest. Ook voor MMKH, want vele mensen hebben meegedaan aan onze loterij en dat resulteerde in een mooi opbrengst voor Duchenne.

Maandag 23 april stond Team MMKH op de Boerenmaandag te Nijkerk. Met een kraam vol mooie prijzen en heel veel enveloppen werd er door een aantal teamleden keihard gewerkt om zoveel mogelijk lootjes te verkopen. Rond 1500 uur waren alle loten uitverkocht en werd de opbrengst bekend gemaakt: € 819,10.

Boerenmaandag

Dit mooie bedrag is mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

ABZ diervoeding, Buijtenhuis Nijkerk B.V, Landbouwmechanisatiebedrijf van Daatselaar, Dts Putten, Van den Heuvel landbouwdiensten, Huveko, Kraay aanhangwagens & caravans, De Kruyf Mechanisatie B.V., De Kruyf melk- en stalinrichting, Schipper mechanisatie B.V., Landbouwmechanisatiebedrijf C. Vliek, Grondwerken van ’t Veld, Vishandel Gerrit van de Mheen, De Heus Voeders.

Lees meer