Team MMKH Putten
STEUN ONS Tussenstand € 36,680,45
Tussenstand € 36,680,45 STEUN ONS
tot DH18
DAGEN UUR MIN. SEC.

Geweldige bijdrage van GEA voor Duchenne. Omdat we vrijdag 2 juni de mtb'ers weer hebben begeleid. 3.250 euro, plus na afloop nog ca. 450 euro aan giften

Team MMKH assisteert al jaren bij het fietsevent dat het bedrijf GEA organiseert voor zijn relaties. Wij zetten routes uit voor de mountainbikers, korte voor de minder ervaren en een technisch veeleisende voor de cracks. Leden van team MMKH zorgen vervolgens voor de begeleiding van de groepen deelnemers. Een voorrijder die met de navigatie de groep leidt en een achterrijder die in de gaten houdt of iedereen het kan bijbenen. Lekker crossen door de bossen en dan na afloop staat er een voedzaam buffet te wachten voor de deelnemers.

Opbrengst GEA fietstocht

Uitdagend leuk en dankbaar

Ook dit jaar waren we weer van de partij om de mountainbikers te begeleiden, op vrijdag 2 juni in de middag. Start en finish waren bij voetbalclub Veluwe Boys in Garderen. De routes liepen via Boeschoten, het heuveltjesbos, de Garderense duinen en de grindgaten. Kortom technisch, uitdagend en vooral leuk. Het leverde in elk geval veel plezier op voor de relaties die met elkaar weer een plezierig (lees hoog) bedrag voor Duchenne in petto hadden. Team MMKH kreeg een cheque van 3.250 euro en aan giften zijn er nog eens zo’n 450 euro bijgekomen die middag. We danken GEA en alle relaties. Top!

Sponsoren GEA Fietsevent

< Terug