Team MMKH Putten
STEUN ONS Tussenstand € 2.181,63
Tussenstand € 2.181,63 STEUN ONS
tot DH18
DAGEN UUR MIN. SEC.

Vandaag doorkruizen wij het Belgisch laaggebergte, volgens kenners de echte Ardennen. Afstand en hoogtemeters zijn voor beide afstanden net iets meer als gisteren.

Maar goed eerst maar eens opstarten vanmorgen. (lees: uit bed zien te komen) Om 6 uur je tanden poetsen en om half 7 op een houten bank je ontbijt naar binnen zien te krijgen is iets wat niet iedereen dagelijks ervaart. Niettemin stond compleet team MMKH ruim voor 8 uur bepakt en bezakt in de frisse morgenlucht klaar voor de titanenstrijd van vandaag. Dat sommige leden het allerlaatste moment nog even aangrepen om het kleinste kamertje te bezoeken wijt ondergetekende maar aan zenuwen of zou de sportdrank en gelletjes zijn werk al doen?

Bij de start nog even op de foto met het lokale ijskonijn om daarna maar snel op te stappen en weg te wezen. Route van vandaag was mooi, kan helaas alleen maar over de 70km spreken maar berichten uit het 100km kamp gaven hetzelfde beeld. Lange klimmen werden afgewisseld met spectaculaire afdalingen, sommige gevuld met bulten honkebonk stenen waar menig tandarts erg enthousiast van wordt. Weer was in ieder geval fantastisch en de ondergrond vertoonde hier en daar al stofwolken, plassen water moeten met een vergrootglas gezocht worden. Door de goede condities zijn de mechanische problemen op de vingers van 1 hand te tellen, Wim reed op een stenen afdaling zijn achterband lek en bij de van Meerveldjes begonnen de jarretels van hun bijzondere aandrijving piepende en knerpende geluiden te vertonen.

Aankomst op de camping 70km mannen om 2uur vanmiddag en de 100km ridders reden om kwart voor 4 onder de finishboog door. Mooi op tijd weer.

Morgen op naar Sankt Vith, de koninginnerit, we gaan het beleven.

Namens team MMKH, gr Henk

< Terug