Team MMKH Putten
STEUN ONS Tussenstand € 13.975,00
Tussenstand € 13.975,00 STEUN ONS
tot DH19
DAGEN UUR MIN. SEC.

PLUS Dee schenkt 3000 euro aan MMKH

Geplaatst op 31 maart 2020 PLUS Dee schenkt 3000 euro aan MMKH

Prachtige opbrengst Duchenne Heroes actie bij Plus Dee in Putten.

Supermarkt Plus Dee in Putten heeft tussen 9 en 21 maart jl. een sponsoractie voor Duchenne Heroes en fietsteam MMKH uit Putten gehouden om het onderzoek naar de ziekte van Duchenne te ondersteunen.

Verkoop ging geweldig

Dankzij Plus Dee en diverse fabrikanten is het mogelijk gemaakt om producten te verkopen waarvan een deel van het aankoopbedrag naar Duchenne gaat. De verkoop daarvan ging geweldig. Vele klanten kozen voor de artikelen en hebben zo een mooi bedrag bijeengebracht.

TTMP9331

Opbrengst over 2 weken € 3000,-

De actie was in hele drukke weken in de supermarkt vanwege de Corona crisis en dat heeft bijgedragen aan de geweldige opbrengst. Voor de consumenten was een robuust mooi vogelhuis te winnen door mee te doen met een kassabonnen actie. Het vogelhuis is gemaakt door één van de teamleden van MMKH in samenwerking met Constructiebedrijf Hylwa Putten B.V. De prijswinnaar Joost van der Laan heeft inmiddels bericht ontvangen.

MIRJ8798

Dank aan iedereen

Team MMKH dankt Plus Dee, de fabrikanten en de kopers van de artikelen. Het is een mooie opsteker om het onderzoek naar Duchenne te laten voortgaan.

Lees meer

Een goed begin…

Geplaatst op 29 september 2019 Een goed begin…

Dat is volgens het gezegde ' het halve werk', maar ons begin voor 2020 is meer dan dat. Veel meer zelfs. Want het Corlaer Cycling Team sponsort team MMKH met 12.500 euro. Zo'n start inspireert, smaakt naar meer en geeft ons team een enorme stimulans.

Hoe zit dat?

Hoe heeft het Corlaer Cycling Team dit geld bij elkaar gekregen en waarom voor Duchenne? We nemen je daarvoor even mee terug in de tijd, naar de zomer van 2019 en hoe dit initiatief bij het Corlaer College in Nijkerk van de grond kwam.

Corlaer Cycling Team 1

Het verhaal van Corlaer Cycling

“Wij van Corlaer Cycling  gaan geld inzamelen voor Duchenne Spierdystrofie door rond de 800 tot 1000 km te fietsen in 7 tot 8 dagen met een team van 12 leerlingen. Om het steunen van het goede doel mogelijk te maken hebben wij uw hulp hard nodig, want zonder financiële en fysieke steun komen we nergens…. ”

“Om o.a. geld in te zamelen gaan we zoveel mogelijk activiteiten organiseren zoals:
Kantineverkoop bij ons op school, maar ook activiteiten buiten school, zoals bidons verkoop en flessen inzamelingsacties en ga zo maar door.”

En dan het fietsen

De Mont Ventoux is bedwongen, maar ook is er op 29 juni een fietsexpeditie gehouden door Gelderland. Het was een soort grande finale onder hete omstandigheden. Teruggekomen bij het Corlaer College is het bedrag van de actie bekend gemaakt en de cheque overhandigd voor Duchenne. In aanwezigheid van Mathijs en Koen en hun vader Thijs van den Brink.

Bal op de stip voor record in 2020

Een geweldig bedrag waar wij als team MMKH erg blij mee zijn. Een enorme opsteker om voor 2020 naar een recordopbrengst te gaan. De bal is voor ons op de stip gelegd door het Corlaer Cycling Team.

Corlaer Cycling Team 3

Lees meer

Dag 7 Heel – Well ad Maas

Geplaatst op 19 september 2019 Dag 7 Heel – Well ad Maas

Geniet!

Zaterdag Finishdag

We rolden gezamenlijk als compleet team vergezeld door de buren uit Ermelo ook wel “de Mollen” genoemd richting CP1. Prachtig weertje voor deze dag, zonnetje en een beetje wind erbij. Iedereen in een goede stemming want we ruiken de finish, al vrij snel een lekke band op een stukje boeren landweg waar prikkeldraad in het gras lag. Daar kon de anti lek band niet tegen helaas.

Vanaf CP1 gingen team 100 en 70 ieder hun eigen weg naar CP3 alwaar we weer bij een voetbalvereniging van de faciliteiten mochten genieten zoals de bar en niet onbelangrijk de vetpan voor een broodje kroket frikandel of zoiets.
ca 14.30 mochten we op volgorde startnummer richting het Knikkerven in Well aan de Maas alwaar we werden onthaald door familie en vrienden, het uiteindelijke totaalbedrag van DH 2019 werd ook onthuld en was zowaar €952.596,- bij elkaar.
Dat geld waar Duchenne Heroes na aftrek van kosten een mooi bedrag van afstaat aan Duchenne Parent Project die het besteedt aan allerlei projecten, zie https://duchenne.nl/onderzoeksprojecten/.

Vrijheid, deze maand viert Nederland 75 jaar vrijheid, wat we zelf ervoeren in Limburg waar alle vlaggen uithingen deze week om de bevrijding te herdenken. Vrijheid om te doen wat je wilt, te zeggen wat je wilt, te gaan waar je wilt.
Vrijheid om te rennen springen vliegen duiken vallen opstaan en weer doorgaan voor iedereen.

Hoe ver zijn we nu?
Hoe ver zijn we gekomen de afgelopen jaren met Duchenne Heroes?
En al dat geld wat we als team opgehaald hebben ondertussen, al meer dan een half miljoen waarvoor we alle trouwe sponsors niet genoeg voor kunnen bedanken natuurlijk.
Geld waarvan we dachten dat daarmee binnen afzienbare tijd een medicijn tegen Duchenne gemaakt kon worden, maar zover is het nog niet.
Het onderzoek is erg lastig en heel kostbaar, stap voor stap zijn vorderingen geboekt.
Dit heeft geleid tot betere kwaliteit van leven voor allen die kampen met Duchenne.
We laten ons niet uit het veld slaan, want we gaan door met rennen springen vliegen duiken vallen opstaan en weer doorgaan.
Afgelopen week speciaal aandacht voor Henke in de dagfilm met een positieve toon daarin, geniet van de dag en dingen die je kan!
Deze film te zien via https://youtu.be/9E51xf8FgOs

Gaan we door?
JAZEKER GAAT MMKH DOOR!Wis en waarachtig, we staan ondertussen al op 11 inschrijvingen voor het team 2020 en als we de geruchten mogen geloven is dat zeker niet het einde!
Mooi om te zien dat er al weer zo snel een team van veel oud gedienden en nieuwe deelnemers in de steigers staat.
En zoals we op de site van Duchenne Heroes hebben staan : Team MMKH zet zich in voor alle jongens en mannen met Duchenne, in het bijzonder voor onze Matthijs, Mike, Koen en Henke.
Zo lang het nodig is.

Bedankt iedereen en tot horens.

groeten team M.M.K.H.

Lees meer