Team MMKH Putten
STEUN ONS Tussenstand € 2.181,63
Tussenstand € 2.181,63 STEUN ONS
tot DH18
DAGEN UUR MIN. SEC.

Eindelijk regen! Vannacht tikt de regen lichtjes op de caravan, geen Duchenne Heroes zonder regen. De kleding keuzes in het kamp waren behoorlijk divers, waar MMKH aantrad in normaal shirtje + windblocker zonder arm en beenstukken waren er velen met arm en beenstukken en ook nog met winterjasje en broek. De temperatuur was van dien aard dat wij al snel warm waren en het niet meer koude kregen ook niet toen het wat begon te miezeren. De warmere kleding keuzes moeten het best wel zweterig gehad hebben dachten wij.

Dag 5_1De dag begon als andere dagen, 6.15 opstaan, 6.30 ontbijt, 7.15 fietskleren aan, spullen pakken en 7.45 naar de start en om 8.00 stipt weer op weg. Vandaag 86km of 109km voor de boeg, route van Spa naar Valkenburg is bijna altijd een taaie dag want de kilometers beginnen we te voelen in de benen, het klimmen is niet helemaal soepel meer bij de meesten, behalve Paul na zijn extra hazenslaapje gisteren is die weer helemaal fris en fruitig en niet te temmen.

En na de middag weer in Nederland op het drielandenpunt, toch elke keer weer leuk om in NL te komen na al dat gehobbel in België. Na CP2 de routes op van Zuid Limburg met vervelende kuitenbijters rond Camerig, prachtige MTB routes die hier liggen met snelle technische afdalingen. Ook vele grindpaden door de velden met mooie vergezichten en zo kwam Valkenburg in zicht, het einddoel van deze week. We reden Valkenburg in en dachten allemaal “kat int bakkie” maar daar dachten de routemakers anders over, we werden al snel weer Valkenburg uit gestuurd en meteen een nare steile klim als laatste toetje!

Nog bijzonderheden te melden vandaag? Nee, MMKH had geen enkel technisch malheur, ook geen valpartijen gelukkig op de vele snelle tracks.

Morgen tot aan CP1 nog wat hoogte meters en dan uitbollen de rest van de route.

Ps: Beterschap aan onze buitelaar Henk die weer thuis is.

Groeten vanaf camping de Bron Valkenburg.

< Terug