Team MMKH Putten
STEUN ONS Tussenstand € 44.024,20
Tussenstand € 44.024,20 STEUN ONS
tot DH19
DAGEN UUR MIN. SEC.

Geniet!

Zaterdag Finishdag

We rolden gezamenlijk als compleet team vergezeld door de buren uit Ermelo ook wel “de Mollen” genoemd richting CP1. Prachtig weertje voor deze dag, zonnetje en een beetje wind erbij. Iedereen in een goede stemming want we ruiken de finish, al vrij snel een lekke band op een stukje boeren landweg waar prikkeldraad in het gras lag. Daar kon de anti lek band niet tegen helaas.

Vanaf CP1 gingen team 100 en 70 ieder hun eigen weg naar CP3 alwaar we weer bij een voetbalvereniging van de faciliteiten mochten genieten zoals de bar en niet onbelangrijk de vetpan voor een broodje kroket frikandel of zoiets.
ca 14.30 mochten we op volgorde startnummer richting het Knikkerven in Well aan de Maas alwaar we werden onthaald door familie en vrienden, het uiteindelijke totaalbedrag van DH 2019 werd ook onthuld en was zowaar €952.596,- bij elkaar.
Dat geld waar Duchenne Heroes na aftrek van kosten een mooi bedrag van afstaat aan Duchenne Parent Project die het besteedt aan allerlei projecten, zie https://duchenne.nl/onderzoeksprojecten/.

Vrijheid, deze maand viert Nederland 75 jaar vrijheid, wat we zelf ervoeren in Limburg waar alle vlaggen uithingen deze week om de bevrijding te herdenken. Vrijheid om te doen wat je wilt, te zeggen wat je wilt, te gaan waar je wilt.
Vrijheid om te rennen springen vliegen duiken vallen opstaan en weer doorgaan voor iedereen.

Hoe ver zijn we nu?
Hoe ver zijn we gekomen de afgelopen jaren met Duchenne Heroes?
En al dat geld wat we als team opgehaald hebben ondertussen, al meer dan een half miljoen waarvoor we alle trouwe sponsors niet genoeg voor kunnen bedanken natuurlijk.
Geld waarvan we dachten dat daarmee binnen afzienbare tijd een medicijn tegen Duchenne gemaakt kon worden, maar zover is het nog niet.
Het onderzoek is erg lastig en heel kostbaar, stap voor stap zijn vorderingen geboekt.
Dit heeft geleid tot betere kwaliteit van leven voor allen die kampen met Duchenne.
We laten ons niet uit het veld slaan, want we gaan door met rennen springen vliegen duiken vallen opstaan en weer doorgaan.
Afgelopen week speciaal aandacht voor Henke in de dagfilm met een positieve toon daarin, geniet van de dag en dingen die je kan!
Deze film te zien via https://youtu.be/9E51xf8FgOs

Gaan we door?
JAZEKER GAAT MMKH DOOR!Wis en waarachtig, we staan ondertussen al op 11 inschrijvingen voor het team 2020 en als we de geruchten mogen geloven is dat zeker niet het einde!
Mooi om te zien dat er al weer zo snel een team van veel oud gedienden en nieuwe deelnemers in de steigers staat.
En zoals we op de site van Duchenne Heroes hebben staan : Team MMKH zet zich in voor alle jongens en mannen met Duchenne, in het bijzonder voor onze Matthijs, Mike, Koen en Henke.
Zo lang het nodig is.

Bedankt iedereen en tot horens.

groeten team M.M.K.H.

< Terug