Team MMKH Putten
STEUN ONS Tussenstand € 71.366,02
Tussenstand € 71.366,02 STEUN ONS

La Roche-en-Ardenne - Hellenthal Na de natte dag gisteren een wat frissere start vanmorgen maar wel droog gelukkig. En ook eens niet het gat uit wat La Roche en Ardenne heet die nare steile klim met je koude benen die je zelfs op een goede dag niet eens fietsend redt. Na de toch wel stevige asfalt klim toch de vettige rotsachtige paden op met soms wat verrassende technische klimmen en dan weer asfalt.

Schakelmechanisme happert

Dat hielden we een beetje afwisselend vol en zo rolden we op CP1 aan. Zelf ging het wat lastig want het schakelmechanisme van de Santos gaf min of meer de geest wat schakelen bijna onmogelijk maakte. Toch best wel lastig in deze omgeving met hoogteverschillen. Dus op CP 2 maar even wat geknutseld, na belletje met de dealer, maar helaas helaas het schakelen ging het niet worden. Dus de bezemwagen in en naar de camping in Hellenthal alwaar de VW bus al klaar stond met Henk L. aan het stuurwiel om even naar Apeldoorn te gaan en de fiets te repareren.

 

Op naar Apeldoorn

Perfect geregeld binnen MMKH dat er meteen een bus met chauffeur klaar stond. In Apeldoorn wijzigde plan A, reparatie Santos, in plan B mijn reservefiets. Maar daar moest ook nog wat aan gerepareerd worden en dat was op dat moment niet mogelijk. Dus meteen door naar plan C en dat was “wat denk je van een leenfiets mee”?. Ook prima als ik vrijdag maar weer fietsen kan, mijn opmerking dat ik er wel mee Duchenne Heroes ging uitfietsen was geen enkel beletsel voor B2 Bikes.

 

Beest van een fiets

Zo gezegd zo gedaan en de fiets werd even op mijn maat afgesteld en hop “veel plezier”. Beest van een fiets, voor de kenner een Idworx titanium met Rohloff naaf en tubeless bandenset. Winkelwaarde zo om en nabij de € 9500,-….. dus maar een beetje voorzichtig morgen.

 

Bernhard ‘onze kokkie’

Weer terug op de camping na een stevige rit van weer ca 300 km met hoogst illegale snelheden in NL, maar wel op Duitse autobahnen stond er netjes nog warm eten voor ons in de stoomoven. Perfecte communicatie tussen team en onze vrijwilliger Bernhard onze kokkie hier op DH.

Voor het team verliep de dag gezapig met zo hier en daar een leuk stukje door het bos maar overwegend veel asfalt om in Hellenthal te geraken.

 

Groet Gerard van camping in Hellenthal

 

Ps. hulde aan dit geweldige team van 28 man en vrouw met bijna 70 jaar DH ervaring aan de start!

< Terug