Team MMKH Putten
STEUN ONS Tussenstand € 44.024,20
Tussenstand € 44.024,20 STEUN ONS
tot DH19
DAGEN UUR MIN. SEC.

Dat is volgens het gezegde ' het halve werk', maar ons begin voor 2020 is meer dan dat. Veel meer zelfs. Want het Corlaer Cycling Team sponsort team MMKH met 12.500 euro. Zo'n start inspireert, smaakt naar meer en geeft ons team een enorme stimulans.

Hoe zit dat?

Hoe heeft het Corlaer Cycling Team dit geld bij elkaar gekregen en waarom voor Duchenne? We nemen je daarvoor even mee terug in de tijd, naar de zomer van 2019 en hoe dit initiatief bij het Corlaer College in Nijkerk van de grond kwam.

Corlaer Cycling Team 1

Het verhaal van Corlaer Cycling

“Wij van Corlaer Cycling  gaan geld inzamelen voor Duchenne Spierdystrofie door rond de 800 tot 1000 km te fietsen in 7 tot 8 dagen met een team van 12 leerlingen. Om het steunen van het goede doel mogelijk te maken hebben wij uw hulp hard nodig, want zonder financiële en fysieke steun komen we nergens…. ”

“Om o.a. geld in te zamelen gaan we zoveel mogelijk activiteiten organiseren zoals:
Kantineverkoop bij ons op school, maar ook activiteiten buiten school, zoals bidons verkoop en flessen inzamelingsacties en ga zo maar door.”

En dan het fietsen

De Mont Ventoux is bedwongen, maar ook is er op 29 juni een fietsexpeditie gehouden door Gelderland. Het was een soort grande finale onder hete omstandigheden. Teruggekomen bij het Corlaer College is het bedrag van de actie bekend gemaakt en de cheque overhandigd voor Duchenne. In aanwezigheid van Mathijs en Koen en hun vader Thijs van den Brink.

Bal op de stip voor record in 2020

Een geweldig bedrag waar wij als team MMKH erg blij mee zijn. Een enorme opsteker om voor 2020 naar een recordopbrengst te gaan. De bal is voor ons op de stip gelegd door het Corlaer Cycling Team.

Corlaer Cycling Team 3

< Terug