Team MMKH Putten
STEUN ONS Tussenstand € 44.024,20
Tussenstand € 44.024,20 STEUN ONS
tot DH19
DAGEN UUR MIN. SEC.

Prachtige opbrengst Duchenne Heroes actie bij Plus Dee in Putten.

Supermarkt Plus Dee in Putten heeft tussen 9 en 21 maart jl. een sponsoractie voor Duchenne Heroes en fietsteam MMKH uit Putten gehouden om het onderzoek naar de ziekte van Duchenne te ondersteunen.

Verkoop ging geweldig

Dankzij Plus Dee en diverse fabrikanten is het mogelijk gemaakt om producten te verkopen waarvan een deel van het aankoopbedrag naar Duchenne gaat. De verkoop daarvan ging geweldig. Vele klanten kozen voor de artikelen en hebben zo een mooi bedrag bijeengebracht.

TTMP9331

Opbrengst over 2 weken € 3000,-

De actie was in hele drukke weken in de supermarkt vanwege de Corona crisis en dat heeft bijgedragen aan de geweldige opbrengst. Voor de consumenten was een robuust mooi vogelhuis te winnen door mee te doen met een kassabonnen actie. Het vogelhuis is gemaakt door één van de teamleden van MMKH in samenwerking met Constructiebedrijf Hylwa Putten B.V. De prijswinnaar Joost van der Laan heeft inmiddels bericht ontvangen.

MIRJ8798

Dank aan iedereen

Team MMKH dankt Plus Dee, de fabrikanten en de kopers van de artikelen. Het is een mooie opsteker om het onderzoek naar Duchenne te laten voortgaan.

< Terug