Team MMKH Putten
STEUN ONS Tussenstand € 2.181,63
Tussenstand € 2.181,63 STEUN ONS
tot DH18
DAGEN UUR MIN. SEC.

Duchenne Heroes dag 7 Start te Heel en Finish te Eindhoven

Bij de briefing was er op gehamerd: zorg dat je op tijd bij CP3 bent, 15.00 uiterlijk was ons te verstaan gegeven. Nou dat was helemaal niet nodig hoor, traditiegetrouw bijna, wordt er stevig doorgereden want velen willen nog even laten zien wat ze in hun mars hebben. MMKH stond daarom dus rond 13.45 al op CP3 bij een sportveld alwaar we lekker in de zon in het gras lagen onder het genot van broodjes kroket en frikandel.

Rond 15.30 ging de hele colonne richting Eindhoven onder motor begeleiding. Onder luid gejuich en geklap kwamen we daar aan en werden enthousiast ontvangen door de Morris draaiers die bijna iedereen persoonlijk verwelkomde met behulp van een enorme geluid installatie. Het totale opbrengstbedrag werd bekend gemaakt door Elizabeth Vroom, de oprichtster van Duchenne Parent Project, en het bedrag was bijna € 1,1 Miljoen. Een prachtig bedrag waar weer veel mee gedaan kan worden. MMKH werd ook enthousiast ontvangen door familie en vrienden, altijd gezellig en leuk dat er belangstelling is. Na het feest ging iedereen vermoeid huiswaarts, velen al knikkebollend en hoogstwaarschijnlijk slapend in auto, camper of bus richting huis. Tijd voor herstel en bijkomen.

MMKH kan terugzien op een geweldig mooie DH2017, een opbrengst van een goeie € 56.000,- totaal sponsorgeld waarvoor een enorm dank je wel allen op zijn plaats is! Ook weinig malheur gehad op een koprol, een lekke band, een n scheur in een frame en wat pillen voor Henk na. Dus ook dat is prima verlopen. De koprol wonden zijn bijna genezen, de pillen voor Henk sloegen gelukkig aan, de rest is van technische aard.

Gistermiddag nagenietend in de zon bij Walter en Christien kwam alles nog even voorbij. Schrijver vroeg aan Walter: en wat gaan we volgend jaar doen? Antwoord was helder: Djurre wil nog een keer mee fietsen en die moet minimaal 15 zijn dus nog een jaar of 8 te gaan. Waarop Henke meteen zegt: Ik hoop niet dat Djurre hoeft te fietsen! Want dan is er al een medicijn..

En daar werden we toch even stil van, want dat hopen wij ook!

Groeten MMKH.

< Terug